IN LØV
Ik ben verliefd. Al mijn hele leven. Op alles wat met papier te maken heeft. Vandaar de naam LØV, dat Scandinavisch is voor 'blad'. Want goed gemaakte tijdschriften en boeken zijn er wat mij betreft nooit genoeg.

Na de studie Media & Informatie Management werkte ik acht jaar bij Sanoma Media als journalist, coördinator en chef reportage ad interim. Bij Viva heb ik me kunnen ontwikkelen tot een allround bladenmaker die het in 2012 tijd vond haar eigen weg in te slaan.

Mijn specialiteit? Verhalen over psyche, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke onderwerpen die een spotlight verdienen. En ook voor het coördineren van specials en het bedenken van nieuwe concepten ben je bij mij op het juiste adres. Zo werk ik momenteel aan een nieuwe reisgidsenserie die in 2013 verschijnt met een focus op body, mind en duurzaamheid.

Ik ben direct, creatief, helder en eerlijk. Dat is dan ook precies wat je van mijn werk kunt verwachten. En als het onderwerp er zich voor leent, zal de juiste dosis humor niet ontbreken. Dit is slechts een deel van wie ik ben en wat ik kan. Freelancen betekent voor mij: nieuwe kansen en uitdagingen om mezelf verder te ontwikkelen. Dus schroom niet me uit m'n comfortzone te halen.
Foto: Wilco van Dijen © Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.